• Residentie Amadeus Maarssen

Luxe afwerking

Exterieur

De gevels bestaan uit in wildverband gemetselde rood-bruine waalformaat bakstenen. Alsmede gekeimde en gestucte accenten in gebroken wit. Er worden zinken hemelwaterafvoeren geplaatst. De hardhouten kozijnen in de kleur antraciet zijn voorzien van draaikiepramen. De stalen balkonhekken zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur antraciet. Op het platte hoofddak worden circa 73 zonnepanelen met een capaciteit van circa 275 Wp./stuk geplaatst. De schuine daken zijn gedekt met antraciet gekleurde keramische dakpannen. De centrale entrée alsmede de dakkapellen zijn bekleed met onderhoudsarm zink. Tevens wordt er een onderhoudsarme aluminium bakgoot toegepast. De kelder alsmede alle verdiepingen zijn toegankelijk door middel van een trappenhuis en een zogenaamde brancardlift. De garage is afgesloten met een sectionaaldeur in de kleur antraciet. Deze is bedienbaar met een afstandbediening en voor de veiligheid voorzien van een stoplichtsysteem. De algemene ruimtes worden voorzien van LED armaturen. Veelal met bewegingsmelders.

Het buitenterrein wordt volledig aangelegd met bestrating, parkeerplaatsen, verlichting en beplanting met een typisch Vechts karakter. Zo worden rondom de balkons van de begane grond struiken geplant. Deze beplanting wordt met zorg en aandacht door een hoveniersbedrijf aangelegd. Ten behoeve van het algemene onderhoud is in de kelder een afsluitbare kast met uitstortgootsteen gesitueerd, alsmede aan de gevel een afsluitbare waterkraan met rioolput.

 

Interieur

De binnenwanden bestaan uit 100 mm dikke, verdiepings-hoge Ytong panelen. Deze worden behangklaar afgewerkt. Het schuine dak alsmede de knieschotten op de 2e verdieping worden luxe afgewerkt met gipsplaten. Er worden stalen binnen-kozijnen met opdek-deuren toegepast in de kleur gebroken wit. De centrale entreedeur is in de appartementen bedienbaar met een kleuren videofoontoestel. Deze heeft een spreek, luister en beeldverbinding. Daarnaast is de voordeur van het appartement voorzien van een beldrukker en deurspion.

De appartementen zijn voorzien van zwevende dekvloeren, vloer-verwarming en een HR ketel. Het balkon heeft een lichtpunt en een buitenstopcontact.

Er wordt een luxe Villeroy & Boch tegelpakket toegepast. Met wandtegels 300 x 600 mm en vloertegels 450 x 450 mm. Tevens wordt er een luxe sanitairpakket geplaatst. De toiletten worden voorzien van hangende Villeroy & Boch toiletpotten. De badkamers worden uitgevoerd met een dubbele wastafel met 2 kranen en een inloopdouche met rainshower, thermostatische douchemengkraan en een douchegoot. Standaard heeft het appartement een complete keuken. Deze is voorzien van een luxe combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, RVS mengkraan en vaatwasser.

 

Luxe interieur impressie