• Residentie Amadeus Maarssen
Appartement 2AAppartement 2BAppartement 2CAppartement 2D

Begane grond

Vanaf de achterzijde van het gebouw kunt u met de auto, fiets of lopend de centrale entree bereiken. Doordat de eerste woonlaag circa 1 meter boven het maaiveld uitkomt betreedt u de beletage door middel van een korte trap. Ook kan dit hoogteverschil worden overwonnen met de lift die op elke bouwlaag stopt. De ruime galerij geeft toegang tot de appartementen 2A, 2B, 2C en 2D.

Elke woning heeft een entree met toilet, werkkast met de cv ketel en de wasmachine aansluiting, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en woonruimte met keuken. Appartement 2B is voorzien van een kookeiland.

De appartementen 2A, 2B en 2D hebben twee slaapkamers. Appartement 2C heeft een slaapkamer en een vrij in te richten ruimte, zoals een hobbykamer.

Appartement 4AAppartement 4BAppartement 4CAppartement 4D

1e verdieping

Met de trap of de lift komt u weer op een ruime galerij die toegang geeft tot de appartementen 4A, 4B, 4C en 4D. Aan de galerij grenst een vide die u uitzicht biedt op de achtertuinen van de Gaslaan en het buitenterrein. Elke woning heeft een entree met toilet, werkkast met de cv ketel en de wasmachine aansluiting, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en woonruimte met keuken. De appartementen 4B en 4D zijn voorzien van een kookeiland.

De appartementen 4A + 4B hebben beide twee slaapkamers. Appartement 4C heeft 1 slaapkamer en een vrij in te richten ruimte, zoals een hobbykamer. Appartement 4D heeft een derde slaapkamer en een extra badkamer en suite met toilet, inloopdouche en dubbele wastafel.

Appartement 6AAppartement 6BAppartement 6CAppartement 6D

2e verdieping

Verder de trap op of hoger met de lift komt u uit op een ruime galerij die toegang geeft tot de appartementen 6A, 6B, 6C en 6D. Aan de galerij grenst een vide die u uitzicht biedt op de achtertuinen van de Gaslaan, het buitenterrein en de onderste verdiepingen.

Elke woning heeft een entree met toilet, werkkast met de cv ketel en de wasmachine aansluiting, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en woonruimte met keuken. De appartementen 6B en 6D zijn voorzien van een kookeiland.

Appartementen 6B heeft twee slaapkamers. De appartementen 6A en 6C hebben 1 slaapkamer en een vrij in te richten ruimte, zoals een hobbykamer. Appartement 6D heeft een derde slaapkamer en een extra badkamer en suite met toilet, inloopdouche en dubbele wastafel.

Deze appartementen hebben een zeer forse vrije hoogte van 3100 mm. Dat is ca. een halve meter meer dan de standaard wat voor een zeer ruimtelijk gevoel zorgt. Het hellend dak is aan de binnenzijde luxe afgewerkt met gipsbeplating.

Plattegrond garage

Parkeergarage

Onder het gehele gebouw is een parkeergarage gerealiseerd. De toegang is aan de noordzijde van het gebouw waar u door middel van een afstandsbediening vanuit uw auto de garagedeur kunt openen. Er is een stoplicht systeem geplaatst om hinder te voorkomen tussen in- en uit rijdende auto’s. Er zijn 7 parkeerplaatsen, de overige parkeerplaatsen zijn op het buitenterrein. De kelder kunt u ook vanuit de centrale entree via de lift en de trap bereiken. In de kelder zijn ruime bergingen met stroomvoorziening en een centrale opstelplaats voor fietsen gesitueerd.